Tietoa blogista

Aroumdin kylä Marokon Atlasvuorilla (Korkea Atlas).

Tarinoita kiikkustuolissa kerrottavaksi

Matkakärpänen iski minuun tosissani vasta 2008. Jos muilla on tapana kehittää itselleen kolmenkympin kriisejä, minuun iski tuolloin reissuhuuma. Tarkempaa selvitystä siitä kuka minä olen löydät Kirjoittajasta-sivulta.

Kerta kerran jälkeen täytyy saada lisää, enemmän, kaikkea: kokemuksia, muistoja, sellaista maailmaa, minkä olemassaolosta ei oikeasti saa kuin pienen häivähdyksen kotisohvalta dokkareita tuijotellessa.

Pysyvästi muistiin jääviä kokemuksia, upeita hetkiä, ja välillä heikkojakin hetkiä, isolla skaalalla ja varianssilla elämyksiä. Ja ennen kaikkea tunteita: iloa, hämmästystä, hämmennystä, jännitystä.

Moneen otteeseen matkakuumetta ovat kaverini ihmetelleet ja vastaus on aina ollut sama:

Ei tule kukaan kiikkustuolissa sanomaan, mikset tehnyt mitään jännää, kun olisit voinut.

Siitä juontuu myös tämän bloginkin nimi. Ajattelin, että näitä tarinoita ei kannata pantata siellä kiikkustuolissa kerrottavaksi, vaan jakaa jutut nyt kun ne vielä ovat tuoreena muistissa ja kenties jotakin kiinnostavatkin.

Postauksia tulee täysin sattumanvaraisesti matkojen ja vuosien varrelta, joten välillä saatetaan olla siellä viiden vuoden takana ja seuraavassa viestissä taas suunnitellaan sitä huomenna alkavaa seuraavaa reissua.

Hyviä lukuhetkiä ja kiitos kun olet eksynyt tänne! Jos tykkäät kertomuksistani, kerro ihmeessä sanaa eteenpäin muille kiinnostuneille lukijoille.

FacebookKiikkustuoli Facebookissa

TwitterKiikkustuoli Twitterissä

InstagramKiikkustuoli Instagramissa