Kirjoittajasta

Matti Liljaniemi, Kiikkustuoli

Matti Liljaniemi, Kiikkustuoli

Hei kaikki lukijani,

Täältä kiikkustuolista näitä tarinoita kertoilee reilu kolmekymppinen (ei missään nimessä vajaa nelikymppinen) tamperelaistunut mies. Nimi on Matti Liljaniemi ja suurin intohimoni matkailu. Tuolta Tietoa blogista -sivulta löytyy vähän enempi faktaa siitä miksi aloitin tämän blogin ja samoin reissukärpäsen puremasta aikanaan.

Päivätöissä olen Alma Medialla ja siinä sivussa puuhastelen kaikkia omia projektejani, muun muassa Jatkoaika.comin myyntiä, mitä verkkolehteä olin itse aikoinaan perustamassa vuonna 2001. Matkailun parissa pääsen nykyään duunailemaan ihan töidenkin puolesta edes jonkin verran, kun olin mukana hankkimassa Almalle Suomen johtavaa matkailun verkkopalvelua Rantapalloa helmikuussa 2014.

Useimmiten reissaan yksinäni. Välillä tarinoissa saattaa seikkailla muitakin sankareita, varsinkin velikulta Noose tekee cameo-esiintymisiä usein. En oikeastaan voi sietää valmiiksi pureskeltua, järjestettyä ja turistivirran mukana menevää matkailua. Jokainen taaplaa tyylillään, mutta se tyyli ei ole minulle.

Kaikki siis aina omatoimisesti, omilla ehdoilla ja mieluiten jotakin ihan muuta kuin niiden miljoonan jo edellä kulkeneen turistin tallaamaa polkua. Voisin kuvitella viihtyväni all-inclusive-rantalomalla ehkä noin 45 minuutin ajan. Menen aina kun voin. Valitettavasti nuo palkkaduunit sitä menemistä jonkin verran rajoittavat.

Ihan mikään köyhäily hostelleissa ei enää oikein innosta, enkä halua sitä “autenttisuutta” sitä kautta hakea vain sen takia, että voisin olla “true traveller”. Eli siis tuplataan se majoituksen budjetti mieluiten, jotta netti toimii, voin aulabaarissa illan päätteeksi siemailla gin & tonicia ja lukea päivän lehden.

Kaikki tarinat täällä blogissa ovat itse koettuja ja parhaiden muistikuvieni mukaan tänne kirjailtu.

Toivottavasti tykkäät jutuista, ja jos tykkäät, jaat ilosanomaa myös eteenpäin.

FacebookKiikkustuoli Facebookissa

TwitterKiikkustuoli Twitterissä

InstagramKiikkustuoli Instagramissa